tirsdag 16. september 2008

Endelig litt nytt!

Nå har jeg endelig tatt meg selv i nakken og fått tatt bilde av kortene jeg har laget de siste ukene. Har vært litt trett og slapp etter noen kanonkjekke helger med latter, kortlaging, maling , fnising og masse skravling!! Har storkost meg sammen med mange "halvgale" damer:) Tusen takk alle sammen!!!!!
Så har jeg fått flere forskjellige awarder siden sist. Tusen takk til dere som mener jeg fotjener det! Setter stor pris på det!

8 kommentarer:

Beata Ewa sa...

Disse var kjempeflotte, Nina!!
Flott fargelegging og herlige farger, som vanlig!!

Klem, Beata

Desiree sa...

Å så søte de var!! Har akkurat vært i noen andre blogger og forelsket meg i akkurat det første motivet du har brukt, er det ikke et Whiff of Joy stempel? Kan jeg spørre hvor du har kjøpt det???

Maya sa...

Nyyydelige kort og lekkert fargelagt!!

Klemmer fra Maya

elsi67 sa...

Såååå skjønne kort!!

Skjønner godt at du er sliten etter 2 travle helger :) Men søren så godt det gjør å være sammen med gode venner *klem* Håper formen din er stigende :)

Klem, elsi

Nina sa...

fy søren, så lekre kort du lager :)

Eli sa...

Du har så mange flotte kort her, jeg blir aldri lei av å studere dem. Dessuten er du så flink med farger, elsker dine fargekombinasjoner.

Camilla sa...

Wow Nina!! For noen flotte kort! Og fargeleggingen din er bare helt fantastisk! Takk for at du ville linke meg, jeg linker deg også;)
Klem, Camilla.

Kirsten sa...

Disse er bare nyyyydelige, Nina! Herlige farger og detaljer, og fantastisk flott fargelagt! Du er så flink, og jeg henter masse inspirasjon her hos deg!

God klem