søndag 11. mai 2008

Endelig en oppdateringTusen takk for koselige hilsener:) Det har blitt lite kortlaging i det siste. Her har vi strålende sol hver dag og jeg sitter ute i stedet for på hobbyrommet. Men jeg kjenner at jeg begynner å få litt abstinenser. Så jeg må nok snart rydde meg vei inn og få laga litt igjen. Fikk jo kjøpt så mye kjekt på messa som jeg ikke har fått prøvd enda. Gleder meg til det:o)
De 2 siste korta har jeg laga for Hobbyscrap. Men jeg er så utrolig dårlig på navn på papir og ting jeg bruker*flau* så jeg husker jo ikke så mye av det. Men neste gang skal jeg skrive opp hva det forskjellige heter før jeg setter i gang:)

7 kommentarer:

Rita sa...

Enda flere flotte kort, her ja... Det til Martin var jo bare såååå kult!! Og de hjerteknuser kortene var skikkelig skjønne! Har det stempelet selv, så da er det jo så inspirerende å se det i bruk hos andre.

Ha en fantastisk fin uke!

Mvh Rita i Florø

Anonym sa...

Åhhhhhh så mye fint her var!! De hjerte knuser kortene var jo helt enormt fine da!!! :)

bibbi sa...

Hei hei :) Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min :) Selvfølgelig ok at du linker *klem*
Når jeg ser på bildet ditt tror jeg jammen meg vi var innom hobbyscrap samtidig i går - syns det var noe kjent med deg *lol*

Ha en strålende dag!

Ruth sa...

Ennå flerre nydelige kort!!! DT-kortå te Hobbyscrap va bare så skjønne!!! E bare så herrlige han der Bubbe.....og vett du ka....eg har akkurat vært inne og bestilt 4 te eg....hehe.

elina sa...

Kjempeflotte kort du lager, og i heeerlige farger. :-) Ha ei god helg, og fin 17.mai.

Linn sa...

WOW! Du skaper så mye lekkert og det så inspirerende å se kortene dine :)

elsi sa...

Nyyydelige kort igjen, Nina :) Hjerteknuserkortene er jo bar sååå skjønne!!

Kos deg i finveret!

Klem, elsi